2022-01-28 07:43:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Végre megtalálhatod a lelki nyugalmat, lassan a belső egyensúlyod is helyreáll

Napi horoszkóp január 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma nem kell annyit kutatnod a lehetőségek után, mert azok szinte maguktól rád találhatnak. Ráadásul ezek nem a szokásos hétköznapi esélyek, hanem annál jóval többek. Igazi kiemelkedésre nyílik most alkalmad, módod.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Te nem az a fajta vagy, aki mindenkinek szeretne megfelelni. Igazad is van, elsősorban önmagad elvárásaihoz kell igazodnod. Ez másokra viszont nem áll. Add meg a családtagjaidnak is a kellő mozgásteret!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A retrográd Merkúr és a Plútó találkozása rendkívüli energiákat jelent. Ma valahogy nyugtalanító módon mögé látsz az emberi szándékoknak, motivációknak, viselkedésnek. Az a fontos, hogy próbálj jó szemléletű és energiájú emberek társaságában lenni.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Amit a mai napon átélsz a magánéletedben, valójában már egy régi esemény lenyomata a lelkedben. Ha képes vagy még arra, hogy tisztán láss, és helyesen értékeld az életedet, akkor ezt önmagadnak is be kell látnod. Akkor végre te is másként fogsz reagálni.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma rengeteg energiád van, ezért képes vagy végre olyasmivel foglalkozni, amire hivatott vagy, ami az igazi életfeladatod. Lehet, hogy ez a másokkal való foglalkozás épp. Te bennük, általuk tudsz kiteljesedni. A jóságod a forrás ehhez.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Plútó fényszöge nagy mélységet kölcsönöz a gondolkodásodnak. Most hajlamos vagy elmerülni mindenféle komoly témában, és eddig nem érzékelt összefüggésekre látsz rá a személyes életedben is.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkahelyeden változásokra számíthatsz, de ezt már tudtad, ez már benne volt a levegőben. A változás annyira mindennapos, hogy csak a változatlanság hozna újat. Szerencsére te az alkalmazkodás nagymestere vagy. Most is, ma is példát mutathatsz ebben.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A retrográd Merkúr és a Plútó fényszöge miatt ma még inkább felerősödnek a megérzéseid. Értékes felismeréseid lehetnek, de a félelmeiddel is szembe kell nézned. Nyugtalanító energiák ezek, de ha pozitív módon tudod megélni őket, akkor a hasznodra fognak válni.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon minden eddiginél fontosabbá válhat neked a függetlenséged, és az, hogy szabadon ki tudd fejezni a mondanivalódat. A személyiséged a szokásosnál is nagyobb mértékben igényli az előnyt és az elismerést. Meg is kapod.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A szokott módon kezdődik a napod, de valamilyen hír kizökkent fásultságodból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életedben.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne engedd, hogy bárki is felbosszantson a mai napon. Talán épp az a célja az illetőnek, hogy kizökkentsen, és ezzel hozzon kompromittáló helyzetbe. Szerencsére átlátsz a másikon, és ellene tudod fordítani a saját fegyvereit.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Végre megtalálhatod a lelki nyugalmat, lassan a belső egyensúlyod is helyreáll. A harmónia kívül-belül kezd meglátszani rajtad. Van ugyan még mit tenned érte, talán nem is kevés. Kezdd meg a nagytakarítást kívül-belül!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: